lördag 8 oktober 2016

En go känsla!

Nu kanske det har vänt?  Har iallafall haft en enormt go känsla i vår träning senaste gångerna.  Både med störning av andra människor och andra hundar. Människor har ju inte Önska blivit speciellt störd av tidigare men hundar.....igår funkade det kanon med både koncentration och position med en främmande hund 5-10 meter ifrån...Gott!!!

Har ju tränat lite specialträning efter vår kurs med Sten och det tar sig riktigt fint,  och idag  kände och såg jag för första gången att den lilla tänkte till och verkligen ansträngde sig för att göra rätt....en härlig känsla. Får gå varligt fram nu så det sitter i...och utöka träningen sakta....glädjen och kontakten är det inget fel på snarare har den ökat. Nu har vi hela vintern på oss att slipa på detta och det ska bli så bra!!!

På måndagen börjar ju älgjakten så nu får spårträningen ligga lågt ett tag...Har däremot beställt älgben av jägarna som jag ska fylla frysen med. Hundarna älskar dem och de är inte så feta heller som märgben.  Löpet är över för den här gången och det gick så smidigt...märktes knappt och det är skönt.

Nästa vecka drar vi ut med husvagnen för sista turen för i år...till Småland....ska bli skönt ett par dagar.

Kram från oss!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida