måndag 21 mars 2016

Det var inte igår....

Längesedan igen nu som jag skrev något här. Tycker tiden bara rusar iväg med jobb och allt annat man ska hinna med. Ibland måste man även lyssna på sig själv och vila lite också. Att tiden går fort det märker man inte minst på sina hundar och barnbarn.  Det är nu fem år sedan jag tog tåget upp till Katrineholm och hämtade hem en åtta veckor gammal Ninja! Och ett år sedan jag och Anneli var och hämtade Önskevalpen.  Herregud jag hinner inte med ibland känns det som.Sötnosen Önska Söta Ninja


Dagarna rinner bara iväg med jobb och massor med träning...det tar tid att hålla två hundar igång...Även om Ninja är mycket mer lätt att träna jämfört med Önska...Ninja blir nöjd på ett annat sätt...Önska bli aldrig nöjd verkar det som. Har aldrig sett henne trött ännu? Och då tränar vi mycket ska ni veta.. Vi har börjat träna sök.. En för mig helt ny inriktning... Och det känns bra att inte veta något...bara göra som min suveräna mentor Anneli säger...och hon är bäst! Vi kör också några spår i veckan...och vilken spårhund hon är....helt underbart att gå bakom...jaja gå och gå...? Lydnad tränar vi ofta...en del moment tre gånger om dagen. Nu har jag satt upp mål och då gäller det att ligga i...speciellt med vissa saker. Önska är ju en turbohund som gör allt i 150 knyck om hon får. Mycket av vår tid går ut på stadga, lugn och fin...och alla moment med fart går ju fantastiskt bra. Hon har ett klipp och gripande utan dess like...och en fart som får vem som helst att bli avundsjuk.  Men... Vissa moment kräver att man är lugn och samlad... Hm...det löser sig säkert om jag kan hålla mig lugn också.

Jag och Ninja blev klubbmästare i bruks på vår klubb...roligt och en sporre att forstätta tävla.


Stor pokal till en stor tös! Ute har det nästan börjat bli lite vår och efter en seg förkylning börjar även orken komma tillbaka. Har så smått börjat med lite konditionsträning för mig och hundarna.  Ninja rör ju inte sig så värst mycket om hon får välja,  så henne cyklar jag lite med.  Önska däremot har inbyggd förmåga att röra sig så hon får dra på promenad med midjebälte på. Hon gillar det verkligen och det spar ju lite på min onda rygg och höfter som inte är så fräscha längre. Tyvärr så känns kroppen sliten rätt ofta...och jag har varit och gjort en ny röntgen på höften så får vi se vad den säger?

Mycket aktiviteter är inbokade i vår och sommar....ska iväg på två läger med hundarna,  någon tävling hoppas jag, Bruce Springsteen x 2,  Lars Winnerbäck med övernattning på Posthotellet med Malin...och semester med lite vandring i fjällen... OM nu höfterna håller för det?


Pigg gubbe!Ha det så gott och njut av påsken, sommartiden och solen! 

Kram från oss! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida