fredag 4 december 2015

Mer än long time ago!!

Hej alla i december mörkret. Helt plötsligt är det snart andra advent?  Var tar tiden vägen kan man undra...ena dagen ligger man ute i solen och nästa dag hänger man upp adventsakerna??  Det går för fort för mig!!

Jag tycker inte att jag hinner nånting men fick fram fyra ljus i tid iallafall.

Hela hösten har ju annars varit fin och varm och ffa snöfri.  Sen att vi drabbas av diverse stormar börjar bli vanligt numera.  Här på kusten blåser det ju alltid så jag börjar bli van...men jag hatar verkligen blåst..nästan lika mycket som skidor på tv..haha... Med tanke på träning har det ju varit perfekt,  jag gillar att man kan spåra året om. Även om energin inte varit i topp efter en envis förkylning,  men ska försöka komma igång igen nu.

Har annars ganska fullt upp med lilla Önskevalpen 💗 som växt upp och blivit tonåring med stort T. Var tog vårt fina förhållande vägen?? Fattar inget? Jodå jag har fortfarande en kanonbra inkallning,  hon är alltid i närheten,  men annars har vi kommit på glid...hon verkar helt enkelt inte nöjd!!? Mycket pip och rastlöshet,  och vi är ändå ute väldigt mycket...och försöker aktivera med diverse saker...men det hjälper inte. Från att ha varit den lättaste valpen jag haft...så är hon en väldigt jobbig unghund just nu som biter sönder det mesta i vad det verkar ren frustration!!! Jag önskar ju verkligen att hon kunde prata så jag kunde förstå varför hon inte är nöjd?


Vi har iallafall börjat sökträningen nu var hon mogen enligt min mentor. Och hon passar nog helt perfekt till det också. För mig är det en helt ny värld. Har ju spårat i 30 år och aldrig ens sett sök. Verkar jätteskoj!! Hoppas nu att det blir bra mellan oss igen så det går bra. Hm får ingen ordning på texten efter bilden så ser får väl vara så här. Just nu är jag gräsänka igen...mannen är i Singapore och jobbar. Han ska vara där i två omgångar först nu i två veckor, sen i januari tre veckor. Så vi får fira advent och födelsedagar på egen hand i år....och jag fick tillfälle att ta ut lite semester... Inte fel alls. Som tur är bor ju Emma här och kan rycka in för att hjälpa med stall och hundar när jag jobbar. Tiden går ju som sagt fort så vips är han hemma igen och det är jul. Hoppas få besök om två veckor av dottern med familj...om hon inte blivit avskräckt av att jag har en fyrbent tonåring... Igen....hon kommer ihåg hur det var för fyra år sen. Nu ska jag och flickorna ha lite fredagsmys.  Ha en underbar helg alla.

Kram från oss!! 
1 kommentarer:

Klockan 4 december 2015 10:58 , Blogger Maria Jonsson sa...

Plötsligt händer det och Kobran blir lika snäll som innan... :P
Trevlig helg!!!!!!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida