torsdag 17 september 2015

Semester mm

Japp då har vi kommit en bit in i september och all semester är förbrukad. Vi har nyss kommit hem efter efter två sköna veckor i Turkiet.
Det har som vanligt varit helt underbart,  inte ett moln för solen. 35-40 gr i luften,  27 i havet. Superfin lägenhet och god mat. I år låg vi över på vårt favoritställe kumlubuk i en natt. Det var helt magiskt.


Frukostbordet i KumlubukKvällens middagsbord på havet i KumlubukSuperfina Hotell MarisI år tyckte jag det var extra svårt att vara borta två veckor från flickorna,  kanske beroende på att önska inte är så gammal... Men nu är de så nöjda att vara hemma. Önska har börjat löpa så hon är en stor tös nu. Och de har haft det så bra. De är i så fin form, smala, blanka i pälsen och lugna och fina. Bästa stället att lämna på.


Flickorna på promenad med pojkvännen Iron.


Vi lämnade Sverige i ösregn och landade idag i strålande sol och 20 grader! Hemresan var dock lite strulig för första gången.  Skulle åka från Turkiet kl 22.40 den 8 /9 bussen hämtade oss kl 18.  När vi satt oss i bussen sa en reseledare på dålig engelska att flyget tyvärr var försenat och inte skulle gå föränn morgonen efter!! Istället skulle vi köras till ett hotell nära flygplatsen.  Ok?!! Ingen visste när flyget skulle gå...ingen mer info under två tim bussresa! Efter två timmar kom vi fram till ett hotell och släpptes av...Fick efter frågor info att flyget skulle gå 07? Eller 09? Fick checka in på hotellet och då fick vi reda på att vi skulle hämtas 0430!!!  Kollade upp flyget från Göteborg under natten och detta lyfte kl 02.,,stackars dem också. Hotellrummet var totalt kokhett utan fungerande AC...under natten var vi uppe och duschade iskallt två gånger, det var ca 30 gr ute och 45 inne...Alltså sov vi inte och 0430 åkte vi till flygplatsen.  Köpte frukost där och 0715 lyfte vi....äntligen på svensk mark kl 10 vår tid. Som plåster på såren kostar detta flygbolaget ca 8000 till oss... Som vi kan använda till nästa semester.

Har omvärderat semester lite...tycker kanske att vi kan Icmeler nu efter 10 år där. Och nästa år har vi bokat husvagnsplats på SM som går i Borås sista helgen i augusti.  Har funderat på att ta några veckor och fjällvandra med flickorna antingen på våren eller i september.  OM vi ska åka utomlands vore en vecka på kumlubuk helt lagom och underbart.  Den som lever får se. Först väntar en höst och vinter, då träningen av flickorna fortsätter.  Önska ska väl vara tävlingsklar under våren? Och Ninja ska starta i högre...mycket träning blir det då.... Ha en underbar höst. Nu tränar vi på...0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida