fredag 19 juni 2015

Frisk igen!

Ja äntligen är ninja frisk igen, men det tog tid.  Och detta visade hon ju med besked i lördags när vi tävlade lägrespår i herrljunga.  Hade inga större förhoppningar när vi åkte dit, men tänkte att det kunde vara roligt att spåra i mina gamla hemtrakter.  Sommar och sol ca 24 gr varmt och påsläppet var kl 11,45. Spåret gick superbra med bara en pinne borta...så det var jag mer än nöjd med efter omständigheterna.  Ja då provar vi lite lydnad tänkte jag...svalkade ninja med våt handduk innan vi gick in på planen. Visst var hon seg och slarvade en hel del, men inga nollor och riktigt bra på en del. Hoppsan tänkte jag...kanske går att bli gk iallafall.  Hade inte en tvekan på Platsen utan bara gick ut och la henne...hunden bredvid satte sig upp på en gång så hon såg lite förvånad ut...men låg så tryggt och fint. Nu började jag ana uppflyttning till min stora förvåning... Ninja såg däremot lite knäckt ut när jag tog ut henne för budföring i värmen...men sprang så fint!!! Vid prisutdelningen visade det sig att vi fått 474 poäng och blev nr 2 av 9!!! Det vara en lätt resa hem kan jag säga. Hon glimmar till ibland min sessa.

För övrigt var det inte bara det jag skulle göra den helgen,  utan träffa mitt nya barnbarn Lowe 💗 som föddes på Sveriges nationaldag.  Han är söt som socker och så lik sin storebror. Ska bli härligt att ha dem här i flera veckor i sommar!!


Önskevalpen växer och frodas och har över en natt blivit tonåring,  med allt vad det innebär. Ännu så länge går all träning bra, men lite monster bor i den lilla kroppen märker jag. Bara hon får använda hjärnan så går det bra...fullt ös medvetslös har vi ändå utan att behöva träna på det. Vi kör på med det mesta och mycket lugn och stadga...tror vi tjänar på det absolut. Ninja och jag har fortsatt med litet nya moment så får vi se hur långt det räcker? Idag är det midsommarafton,  växlande molnighet och 17. Gr varmt, helt perfekt.  jag skall tillbringa hela helgen på jobbet och sen semester ett par veckor. Vi ska packa vagnen och dra ända in i Hälsingland nästa vecka....ska bli skönt!

Hoppas alla får en fin midsommar och en skön semester!

Kram från oss!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida