måndag 18 maj 2015

Läger och en sjuk Ninja!

Ja nu har årets kennelläger varit och som vanligt var det hur bra som helst. Ju fler gånger man åker ju bättre blir det. Är värt att åka 40 mil för detta. Vi har tränat mycket varje dag. Började dagarna med platsliggning kl 09.00 och sedan var det skogsarbete och lydnad. Avslutade dagarna med platsliggning med skott kl 16.00. Så otroligt nyttigt och jag är jättenöjd med Ninjas plats. Spåren har inte gått så jättebra med Ninja och till slut insåg jag att allt inte stod rätt till. Även om hon kan vara nonchalant och slö ibland så brukar hon spåra och ta pinnar. Hade rätt känsla och hos veterinären idag hittade han en infektion i halsen! Då är det inte lätt att vara på topp hela tiden. Men hon imponerade på mig vid schäferracet då hon var fjärde snabbaste hund av 26!!! Är nog bra att hon tappat 8 kilo i vikt sen i höstas.

Vi har ju också gjort en massa roliga saker som skojupplet där hundarna skickas ut på fotbollsplan som är full av roliga saker. Ninja hämtade ett en meters ben och Önska en rosa aktiveringsboll!!  Duktigt. Sen har vi haft jättebra och roliga middagar. Synd man bor så långt bort!

Kennelmamman in action!

Önskevalpen har skött sig med bravur. Spårat varje dag och lite kluriga spår med störning.  Vi har även tränat mycket kontakt och koncentration bland alla människor och hundar.  Riktigt bra har det gått. Det bästa av allt att de har kunnat koppla av i bil och husvagn och varit helt tysta...guld värt!


Härliga spårmarker!

Idag har varit stora städ och tvättdagen tur man var ledig en dag extra. Nu ska ninja medicinera minst 10 dgr och vila. Så det blir att aktivera den lilla på egen hand, nyttigt det också. Och så hoppas jag Ninja kryar på sig fort så vi kan tävla lite.

Kram från oss!1 kommentarer:

Klockan 20 maj 2015 21:27 , Blogger Carin Grönkvist sa...

Längtar till nästa läger redan!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida