lördag 28 januari 2017

Sex veckor snart

...Har det nu gått sen operationen.  Och ja framåt går det ju men i mitt tycke för sakta.
.Har ont och blöder när jag anstränger foten... Tråkigt!  Men vilken tur jag haft som haft en sambo som kunnat vara hemma och sköta om mina djur...det är inte dåligt det.

Men nu ska jag snart börja jobba igen och vilken tur att jag lagt ett riktigt smidigt schema de första tre veckorna...så det ska nog gå bra!  Hade tänkt börja träna sök nästa vecka men får inse att det inte går ännu...Kan inte valla och inte gå ut och ligga figge... Kan nog bara gå försiktigt på stigen och skicka min hund...men då är man ju inte till nån nytta för de andra?  Är ju en lagsport....

Men foppatofflor och lydnad går bra som tur är. Har ju ändrat lite på träningen av FF och det har blivit så bra! Önska har ju alltid haft en suverän kontakt nästan inget har kunnat störa den, men gått lite för mycket fram och på för mitt tycke...nu har vi flyttat kontakten lite längre bak och det har blivit super...men det måste underållas!
Fick två helkropps speglar i födelsedagspresent och de har jag ställt upp i stallet..perfekt då kan jag både känna och se så hon går rakt och rätt....och det bästa hon ledsnar aldrig på det momentet! Inte på något alls egentligen...

En riktig arbetsmaskin,  vad vi än gör så är det roligt....och då levererar hon! Vilken hund!!!

Igår körde vi lite skoj övning ute på vår tur...inkallning med stå, ligg och sitt från full fart...härligt att göra det utanför moment tycker jag...mycket mer glädje och då får man en kvitto på att det funkar....sätta in det i momenten är ju inte så knepigt sen...tycker jag.?

Men FF kör vi som färdigt moment typ tre gånger om dagen om det räcker...det behövs om det ska sitta!

Vi gjorde en utflykt utanför gården i tisdags... Och inhandlade en helt fabriksny bil!! Så härligt... Jag är ju totalt förälskad i min v50 men tyvärr är den för liten att dra husvagn med och kuska runt på semestern med...så det blev en Subaru outback -16,  försöker hitta så stor bur som möjligt till flickorna men det lutar nog åt grindar ändå...för maximal plats! Bilen är sanslöst skön att åka i och att köra så det blir nog jättebra!Nu är ljuset tillbaka ordentligt och vi har börjat planera semester..Som börjar med kennelläger på Kristi himmels färd... Ska bli så skoj...sen lite utflykter till olika städer och hotell och avslutning i norrland med fjällvandring och SM...härligt!

I torsdags var jag och träffade min mamma,  det blir alldeles för sällan trots att det är bara 15 mil. Hon har ju drabbats av alzheimer och det är inte lätt att få ihop vardagen...men jag har ordnat världens bästa demens grupp som ser till henne och ordnar mat mmm...men visst är det sorgligt!

Ha en riktigt bra helg. Puss och kram från oss 💗


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida