fredag 2 december 2016

Julmånad!!

Jaha då var vi inne i julmånaden helt plötsligt! Vilken underbar höst det varit,  torrt och fint och jag har inte upplevt november så mörk som den brukar vara...skönt! Och spårväder är det hela tiden som tur är. Jag har äntligen fått min tid för operation av foten nu...den 21/12 lägger jag mig under kniven.  Kunde inte fått en bättre tid....sambon är hemma och Emma är hemma tre veckor, så jag kan fokusera på rehab. Kommer nog inte springa omkring så värst mycket den första tiden. Då är det skönt att ha någon som fixar djuren här hemma. Innan det ska vi åka bort och fira födelsedagar på hotell i Helsingborg... Som traditionen är....mysigt!
Just nu tankar vi träning i förskott om det går....mycket skogsarbete och väldigt mycket lydnad....och träning lönar sig ser jag. Har kört igång med lite pyssel inför jul också....bakat saffransbullar och gjort köttbullar... I år får jag börja i tid....


Sen ska jag ligga i soffan och titta på min sambo som gör skinka och klär granen...en väldigt konstig situation för mig. Hoppas att mina barnbarn kommer på nyår och livar upp tillvaron....Jag är nog inte i form för att ha dem här över jul tyvärr....men skönt att dra ut på firandet lite också....Vi gillar ju att fira jul länge....Nu hoppas jag bara att vi hinner träna sök två gånger till och hoppas hon inte glömmer av för mycket på uppehållet sen? Men först lite spår i morgon innan jobb tre nätter.

Trevlig helg alla!

Kram från oss

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida