fredag 30 december 2016

Gott nytt år!


Till er alla från oss alla!  Hoppas 2017 blir ett toppenår på alla sätt och vis!

Ja nu är detta året snart slut också...tiden springer verkligen iväg. Det ser man om inte annat på barnbarn och hundar...De blir bara äldre och äldre. Ninja är sex år och det börjar dyka upp lite gråa strån på nosen. Önskevalpen har fyllt två och är ju ingen valp längre... Och barnbarnen skjuter i höjden.

Det har varit ett bra år....härligt väder. Fin semester och trevliga hundläger... Det som fattats är framgång på tävlingsbanan men har å andra sidan bara tävlat en gång. Det ska vi förhoppningsvis ändra på nästa år.

Planen är iallafall att jag ska köra apellspår och lägre med Önska och kanske en högre med ninja! Vi ligger just nu i hårdträning med krypet och det vore ju själva den om hon skulle bli den första jag misslyckas med att lära in det på? Tekniken sitter där nu får jag bara göra som Anneli sa....söva henne med rösten för att få det lugnt och fint....hypnos kanske?  Ska ju gå en massage kurs på klubben i januari kanske går att massera henne lugn o fin??  Nä skämt o sido det blir säkert jättebra.

Opererade min tå den 21/12 och det går framåt,  vet inte vem som är mest rastlös jag eller önska,  det är inte lätt att hålla sig lugn....men min åkomma går ju över och det finns de som har det mycket mycket värre...så slut på klagande!

Ser fram emot det nya året och ljuset som snart kommer tillbaka. Planerar redan lite semester och läger!  Semestern ska avslutas i Gävle och hund SM sista helgen i augusti,  jag hoppas ju att det är nån jag känner som tävlar....( känn ingen press fina Anneli).


Fint kort som jag fick på födelsedagen! 
Hoppas på många fina sökträningar nästa år!Gott slut och gott nytt år!

Kram från oss


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida