söndag 14 september 2014

Underbart är kort? Eller?

Nu har det gått ett tag sedan bloggande och vi har hunnit med vår efterlängtade semester. I år tyckte jag det var alldeles lagom med två veckor, längre hade nog blivit för mycket. Värmen o solen o maten tar ju på krafterna också, även om man bara ligger hela tiden. Nja det har vi ju inte gjort heller! Varje morgon tog vi en snabb PW på ca 50 minuter, så härligt i dessa omgivningar.

               Vår ljuvliga utsikt på morgonpromenaden. Strandpromenaden som är hur lång som helst!

En och annan snygg Turk råkade vi på också :-)Ligga plats kunde de också!

Annars bestod dygnet mest av att sola, bada i det 27 gradiga vattnet och att äta o äta o äta. Fantastisk mat är det och det märks på vågen :-(


Heta goda grytor och annat smått o gott!

Vädret var ju helt underbart, lagom varmt ca 33 på dagen och 26-27 på kvällen, ingen klibbig fuktig värme, men det är det sällan där. Hann också med att åka över med båten till vår favoritstrand Kumlubuc, två gånger i år. Där är det lugnt och kristallklart ljummet vatten.

Som vanligt fick vi en fin lägenhet på vårt favorithotell och trevligt bemötande av våra vänner på hotellet och på Cocco Beach. Har ju lärt känna dom nu efter så många år. Känns verkligen som att komma hem.

Vår vän Hakki på favoritstranden Cocco Beach.


Men nu är det vardag igen, snart jobb för min del och det ska bli skönt det också, man kan ju inte bara lata sig?


Även om det är skönt för stunden :-)Ninja har haft det toppen på sitt pensionat, känns helt underbart att kunna lämna henne i två veckor och få hem en lugn och fin hund, inget stressig och inte smutsig. Hon har det bra där. Ser förresten ut som om sommaren håller i sig även här hemma med jättefina dagar. Hästarna går ute ännu och stortrivs med det.

Själv ska jag sätta igång med träningen av Ninja och se var vi står efter denna sommaren. Hon verkar pigg o go i alla fall. Har också hört rykten om att den tilltänkta valpmamman börjat löpa nu så OM allt går vägen kommer det valpar i mitten av November, jag håller alla tummar. Nu ska vi ut och ta ett spår.

Ha det bra i det fina höstvädret!
Kram från oss!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida